TERMENI ȘI CONDIȚII

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC MOTATATA SRL, cu sediul în București, Sector 2, Str. Litoralului, Nr. 100, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/537/2019, CIF 40441014 își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

 

Accesul/ vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

 

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

 

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

 

SC MOTATATA SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.motatata.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul în orice altă maniera, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

 

Întregul conținut al site-ului www.motatata.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC MOTATATA SRL și a furnizorilor săi și este aparăt de Legea pentru Protecția Drepturilor de Autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SC MOTATATA SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

 

Domeniul www.motatata.ro este detinut de către SC MOTATATA SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisa și se pedepsește conform legii.

 

Produsele prezentate pe www.motatata.ro sunt produse comercializate de SC MOTATATA SRL. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați pretul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.

Shopping cart